Het verwerken en loslaten van Oorlog

tussen licht en duister

Waarom

Oorlog slaat diepe wonden in de menselijke ziel. In oorlog ziet de mens zichzelf geconfronteerd met de onpeilbare diepte van het menselijke Lijden. Dood , verderf, wanhoop, ontreddering, gevoelens van schuld, verdriet en tekortkoming laten diepe sporen na.

Alleen al in de afgelopen eeuw heeft de mens vele grote oorlogen uitgevochten die vele miljoenen levens hebben gekost. De uitwerking is nog steeds bij vele families en door verschillende generaties heen voelbaar tot op de dag vandaag.

Voor wie

Deze workshop is bedoeld voor mensen die het gevoel hebben dat de impact van oorlog mogelijk nog steeds (onbewust) invloed op hen heeft. Dit kan zich uiten in gevoelens van depressie, neerslachtigheid, verwachting en angst op een volgend groot conflict….

Alleen al in de afgelopen eeuw heeft de mens vele grote oorlogen uitgevochten die vele miljoenen levens hebben gekost. De doorwerking en invloed wordt nog in vele families wereldwijd gevoeld, niet te spreken nog over de recente oorlogen die worden gevoerd.

Hoe

In deze workshop gaan we voelen en bewustworden waar we nog pijn en verdriet (door oorlog) meedragen vanuit onze familie van herkomst. Dit gaan we loslaten/ teruggeven. Dit doen we d.m.v. Opstellingen.

Kosten 85 euro, contant betalen

Inloop 09:30

Start 10:00- tot 17:00

Eigen lunch meenemen, evt pantoffels/ dikke sokken voor in de cursusruimte