Mijn naam is Matthijs Anthonise (1982).

Ik heb een achtergrond in de communicatie, theologie en religiewetenschappen. Toch vond ik hierin niet helemaal wat ik zocht. In 2005 ben in aanraking met het opleidingsinstituut de Leonardushoeve te Belfeld, in Limburg. Hier heb ik de opleiding spiritueel therapeut en docent spirituele therapie gevolgd.

De spiritualiteit en filosofie waar ik toen mee in contact kwam viel helemaal samen met mijn eigen belevingswereld. Ook de wens die ik al langer had om met mensen te werken en hen te begeleiden op het gebied van persoonlijke groei en bewustwording kwam hier tot ontplooiing.

Deze achtergrond van spirituele therapie combineer ik met systemischwerk en familieopstellingen. Dit vormt de basis van waaruit ik nu zelf cursussen en workshops geef.

Dit doe ik in samenwerking met mijn partner Celine Muller (1986) die diverse workhops en lessen geeft op het gebied van yoga en voeding.